Shop Mobile More Submit  Join Login
About Digital Art / Hobbyist spookieboogieMale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 3 Years
Needs Core Membership
Statistics 26 Deviations 237 Comments 6,216 Pageviews
×

Newest Deviations

Activity


Sansei Muramasa
Sansei Muramasa from Soukou Akki Muramasa.

After several testing, I stopped caring about guide lines, caused me more trouble than helping. Need more time to get used to it.
Loading...
Hestia by napalmshell
Hestia
Decided to jump on the bandwagon and draw Hestia as well, trying out Loomis method on this one :)
Loading...
Cure Twinkle
Amanogawa Kirara or Cure Twinkle from Go! Princesss Precure, trying to keep it simple with only one type of brush this time.
Loading...

deviantID

napalmshell's Profile Picture
napalmshell
spookieboogie
Artist | Hobbyist | Digital Art
Indonesia
Flag Counter
Interests

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:iconchichicuit:
ChiChiCuit Featured By Owner Jan 20, 2016  Hobbyist Artist
Nappa-saaann apa kabaarr selamat selamat tahun baruuu tapi telat yaa Nappa-saaann, semoga tahun ini dikasih semua yang terbaik sama Tuhaann amin amiinn~~ :iconhyperglompplz:

N-Nappa-san gallerynya went a little NSFW ya after a while lmaooo, improve banget juga lagi.. Q v Q;;;;
Reply
:iconnapalmshell:
napalmshell Featured By Owner Jan 21, 2016  Hobbyist Digital Artist
Gpp Chi met tahun baru juga, sukses selalu dan salam untuk keluarga Chi.

Dari dulu jg udah agak2 NSFW kok cuma ga pernah posting di DA :3

Belakangan sibuk kerja jadi jarang gambar, ada free time lebih buat gaming =3=a
Reply
:iconchichicuit:
ChiChiCuit Featured By Owner Jan 24, 2016  Hobbyist Artist
Makasih makasih banyak Nappa-saann, Nappa-san juga yaa hihi x')))

Heee di Pixiv-kah?? Aku ngga punya Pixiv jadi ngga update artworknya Nappa-san--- :iconlazydieplz:

Lmaooo sama Nappa-saann aku juga kebanyakan ngerjain tugas tapi kalo luang dipakenya malah buat main game atau nonton lmaooo x'DDDDDD
Tapi kalo Nappa-san sih improvenya sekaligus kok keliatan, semangat semangat terus Nappa-saan >v<)9
Reply
:iconmock1ngb1rd:
Mock1ngb1rd Featured By Owner Jul 6, 2015
                            Happy Birthday!
Super Fantastic Golden Platter Cake 3D          Singing         Fun cake        Dance!          Super Fantastic Golden Platter Cake 3D
        I wish you all the best and a fantastic day!
Reply
:iconnapalmshell:
napalmshell Featured By Owner Jul 9, 2015  Hobbyist Digital Artist
Whoa thanks a lot Dance!
Reply
:iconspiralmaestro:
spiralmaestro Featured By Owner Jul 6, 2015
Happy Birthday!
Reply
:iconnapalmshell:
napalmshell Featured By Owner Jul 9, 2015  Hobbyist Digital Artist
Thank you :)
Reply
:iconspiralmaestro:
spiralmaestro Featured By Owner Jul 9, 2015
You're Welcome!
Reply
:icongforcelevel1988:
GFORCELEVEL1988 Featured By Owner Jul 6, 2015
Hi, Happy Birthday and Hope you have a nice day as well :hug:
Reply
:iconnapalmshell:
napalmshell Featured By Owner Jul 9, 2015  Hobbyist Digital Artist
Thank you, I appreciate it Hug
Reply
Add a Comment: